Hozzávalók
- 50 dkg zsíros túró / ricotta
- tejföl 20 %-os 330dkg (1 nagy doboz)
- 10 dkg puha vaj
- 6 tojás
- 10 dkg kristálycukor
- 10 dkg liszt
- 12g sütőpor (1 csomag) vaniliás cukor
Elkészítés
Pillekönnyű, édes-krémes és mindösszesen 1 tál kell hozzá!
A hozzávalókat összekeverjük csomómentesre. Először a vajat a cukorral, majd bele a tojásokat, kb 2 percig keverjük, a tejfölt és túrót is bele, alaposan összekeverni majd apránként bele a sütőporos lisztet.

Kipapírozott normál tepsibe öntjük és a 180 fokos sütőbe tesszük és tűpróbáig, kb 30 percet sütjük.

Kivesszük, kb 5 perc múlva porcukorral megszórjuk és már ehetjük is.

Tipp: Ki ne hagyjuk forrón